Politica de retur

Politica de retur

1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Ai dreptul de a anula comanda, indeplinind conditiile de mai jos:

1. Daca nu este finalizata comanda on-line (checkout), poti anula procesul apasand butonul inapoi de pe browser-ul tau.

2. In cazul in care ai finalizat comanda on-line (checkout) si ai primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii, poti anula comanda prin a trimite un mail cu solicitare de anulare a comenzii pe adresa contact@avintagetreasure.ro

1.2. Retururi / modificari

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie sa trimiti un e-mail cu solicitare retur catre adresa contact@avintagetreasure.ro . In plus, trebuie sa incluzi in colet o copie a facturii . 

In aceasta situatie, societatea A VINTAGE TREASURE – COMORI ASCUNSE SRL, va trimite un curier pentru ridicarea coletului. La returnarea in cont a contravalorii produselor returnate, se va retine si constul transportului.

Daca doresti schimbarea produsului, ai urmatoarele optiuni:

1.2.1 sa respecti politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuezi o noua comanda.

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maximum  14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala .

1.3.2 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.3. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

1.3.4. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.

1.3.7. SC A VINTAGE TREASURE – COMORI ASCUNSE SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

1.4 Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. A VINTAGE TREASURE – COMORI ASCUNSE S.R.L., in termen de maximum 5 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in mail-ul trimis privind solicitarea de retur