Politica de rambursari si returnari

Politica de Retur

Fiecare client avintagetreasure.ro are dreptul de a renunta la comanda sau de a solicita returnarea sau primirea unui alt produs in schimb, fara a suferi penalizari, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014.

De asemenea, sunt si cateva exceptii de la exercitarea dreptului de retur, precum: costul transportului pentru produsele comandate initial, produsele realizate dupa specificatiile Clientului, daca este cazul, (produsele personalizate) sau produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail contact@avintagetreasure.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi, impreuna cu un cont bancar si datele necesare efectuarii viramentului bancar. In maxim 15 zile calendaristice de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produsele schimbate.

Coletele returnate fara notificare prealabila sau coletele returnate cu ramburs catre noi (contravaloarea produselor se restituie strict in contul bancar furnizat de client, dupa ce noi primim produsele inapoi si verificam integritatea acestora), NU vor fi acceptate. De asemenea, NU vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de uzura. Inainte de a fi returnate, trebuie sa va asigurati ca ati ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului si a ajunge in siguranta inapoi la noi.
Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in solicitarea de returnare sau in contul bancar cu ajutorul caruia a facut plata online, dupa caz, iar suma restituita va fi exclusiv pentru valoarea produselor, costul transportului fiind suportat de catre client. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

In ceea ce privesc anularile, acestea se pot realiza in cazul in care produsule nu au fost inca predate Curierului. In cazul in care comanda a fost deja achitata prin transfer bancar, banii vor fi restituiti in contul clientului in decurs de 1-5 zile lucratoare, iar daca a fost platita online prin card bancar banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Pentru alte informatii suplimentare, ne puteti scrie la adresa de e-mail contact@avintagetreasure.ro sau pe paginile noastre de socializare Instagram sau Facebook.